Smm Panel Nedir?

Smm Panel Nedir?

Smm Panel Nedir?

Smm panel nedir?

Smm paneller, toplu satış yaptıkları için fiyatları diğer panellere kıyasla daha ucuzdur. Kısacası, Smm paneller gerçek hayattaki toptancılara benzemektedir. Bununla birlikte, sanal toptancılar, diğer paneller için ana bayi işlevi görürler. Diğer panellerin kullanıcı toplamasına gerek kalmadan satış yapmalarını kolaylaştırırlar. Bu sayede, diğer panel sahipleri ciddi avantaj elde ederler. Özellikle, Instagram panel sahipleri, Smm panel aracılığıyla hizmet verdiklerini dile getirmezler. Çünkü, söyledikleri takdirde kullanıcıların hizmetleri kendilerinden almak yerine daha ucuz olan panellerden alacaklarını tahmin ederler. Kısaca SMM Panel uygun fiyatlı toptancı diyebiliriz.

Smm Panelde Siparişler Nasıl ve Neye Göre Verilir ? 

Smm panellerin sipariş oluşturma aşamaları oldukça basittir. Aşamalar; kategori seçimiyle başlar, servis seçimiyle devam eder, link girişi ve gönderilecek miktarın belirtilmesiyle tamamlanır. Bu aşamaları tamamladıktan sonra siparişler oluşturulur ve bitmesi beklenir. Bununla birlikte, Smm panellerin %90'ı otomatiktir. Kısacası API ile çalışır. %10'luk kısmı ise manuel olarak çalışır. Ayrıca, API ile oluşturulan siparişlerde 7/24 sipariş vermek mümkündür. Manuel panellerde ise belirli saatlerde teslim yapılmaktadır. 

SMM Panel ile para nasıl kazanılır ? 

Smm panelleri ile çok rahat şekilde para kazanabilirsiniz nasıl mı ? Forumlarda konu açarak , sosyal medyalarda reklam yaparak yada google adwords üzerinden reklam vererek kolayca para kazanabilirsiniz. Belirttiğimiz işlemler kabataslak işlemlerdir mesela az önce sosyal medyalarda reklam yaparak dedik bu cümlemizi açarsak yüksek takipçili (fenomen) hesaplardan hikaye (story) reklamı satın alıp sitenizin reklamını yaptırabilirsiniz daha önce test edildi ve gayet olumlu dönüşler aldık. ,

Herkes smm panel işine giriyor çok fazla site oluştu para kazanır mıyız ? 

Pazar payı çok geniş diyebiliriz aslında zincirleme birşey de diyebiliriz çünkü satıcağınız müşteriden tutun rakama kadar bu önemlidir siz hizmeti ucuza temin ederseniz diğer siteler bu fiyatı görünce sizden api çekebilir aynı zaman da müşterileriniz daha çok alışveriş yapar , müşterileriniz bu tarz bir sistemi ilk defa görmüş ve hemen sizinle alışveriş yapabilicek olasılıkta olabilir pek çok neden gösterebiliriz. 

 

Vergi ödemem gerekiyor mu ? 

Herkesin merak ettiği bir soru diyebiliriz , piyasada bulunan pek çok site sahibi vergi ödememektedir fakat ödeyenleride tabi ki vardır , sonuçta bir ticaret yapmaktasınız tabi ki vergisini ödemelisiniz size tavsiyemiz 1 adet şahıs şirketi kurmanızdır belki duymuşsunuzdur genç girişimcilere özel 1 yıl boyunca bağkur devlet ödetmiyor gelir vergisi ödetmiyor yani sadece stopaj ve %18 vergi ödemektesiniz belki şimdi kapınızı kimse çalmaz fakat 1 yıl sonra o kapı çalınabilir. Vergi levhası almaktan korkmayın arkadaşlar devletimize vergi öderseniz inanın daha çok satış yaparsınız kurumsal kimliğiniz olmuş olur insanlar sizden daha çok alışveriş yapar bu sayede kazancınızı katlamış olursunuz ürün fiyatlandırmalarınıza kdv'i ekleyerek satın yani her türlü paranızı kazanırsınız bu konuda şüpheniz olmasın.